Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 1
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 2
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 3
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 4
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 5
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 6
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 7
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 8
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 9
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 10
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 11
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 12
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 13
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 14
Fastighet på landet, Finca in Sóller finns idag på Nano Mundo, bild 15
Sóller
Lantegendom, Finca med 6 sovrum

€2,950,000

 • bedrooms Bedrooms

  6

 • bathrooms Bathrooms

  4

 • interior Constructed Area

  334 m2

 • terrace Terrace Area

  34 m2

 • land Plot Size

  6,491 m2

 • parking Parking

På Mallorcas idylliska västkust, omringat av Sierra de Tramuntanas skogsklädda berg och med panoramautsikt över Medelhavet, ligger Béns d’Avall Sunset Villa. Från villan tar man sig lätt ner förbi friväxande olivträd, doftande tallar och svajande gräs till Alconàsser-stranden, som härstammar helt tillbaka från dinosauriernas tid. I dag framstår stenvillan som ett stilfullt hem med 6 sovrum och 4 badrum. Huset är ursprunglingen uppfört under 70-talet och fick en grundlig fasadrenovering under 2018 och fick då sin karakteristiska stenfasad.

Det nya renoveringsprojeket har nu som mål att göra om Sunset Villa till 4 moderna sovrum och 5 badrum med fokus på plats, ljus och modern komfort. Det vackra familjehemmet kommer på så sätt att tillföras en extra touch av arkitektonisk elegans och framföra dess naturliga skönhet.

Så snart du går in genom dörren så möts du av en förtrollande utsikt över Medelhavet och naturligt ljusinsläpp genom de breda skjutdörrarna med panoramautsikt till det öppna sällskapsplanet. På översta våningen finner man ett rymligt vardagsrum, matsal och kök och dessutom den betagande terrassen som delvis är övertäckt för att kunna inta måltider och ett öppet område för solbadning. På samma etage finner man ett stort sovrum med tillhörande badrum och walk-in-closet och i tillägg ett gästbadrum.

På bottenvåningen finner du tre sovrum en suite, varje med dörr ut till terrassen. Det finns walk-in-closets i två av sovrummen, medans det tredje har inbyggd garderob. Samtliga sovrum har havsutsikt och härligt ljusinsläpp om kvällen och vackra solnedgångar året runt.

Bottenvåningen för dig direkt ut i det fria och till den stora trädgården med tillhörande terrass. Njut av förfriskningar i de behagliga sofforna i pergolan. Terrassen är försedd med utomhuskök för matlagning.

Den moderniserade, miljömedvetna Bens d'Avall Sunset Villa kommer bli utrustad med soldriven elektricitet och får därmed ett CO2-negativt fotavtryck. Solpanelerna förbinds till det elektriska huvudnätet, så att överflödig energi som uppnås under dagen, sänds tillbaka till kretsloppet och återanvänds. Byggnaden kommer också ha värmegolv och luftkonditionering.

Béns d’Avall Sunset Villa ligger 40 minuters körning från Palma de Mallorca och ligger undangömt från öns mer livliga ömråden. Port de Sóller och den maleriska bergsbyn Deià ligger mindre än 10 minuter från villan. Har du båt, eller har du tänkt att skaffa en, finns det båtplatser att erbjuda i hamnen i Port de Sóller.

Egendomen har ingen pool men det finns en plan på att kunna anlägga en pool nedanför den stora terrassen.

bensdavallsunsetvilla.com

LADDA NER PDF

Floorplans (7)

You are one step closer to finding your dream Mallorca home!

Observera att Nano Mundo Properties kommer att använda ovanstående information för att endast kontakta dig. Genom att skicka detta formulär bekräftar du att du samtycker till vår användarvillkor för webbplatsen, vår integritetspolicy och samtycke till att cookies lagras på din dator.

KARAKTÄRSDRAG

 • Havsutsikt
 • Bergsutsikt
 • Solnedgång
 • AC
 • Golvärme
 • Solpanel
 • Trädgårds-och SPAområde

Video

Välj område

Gilla vad du ser? Gör en förfrågan