Om oss


NANO MUNDO Properties är en konsultfirma som specialiserat sig på hjälpa dig kring fastighetsinvesteringar på Mallorca.

Vad kan vi göra för dig?

När du överväger att köpa en fastighet på Mallorca så kan vi erbjuda dig ett personligt stöd och rådgivning. Detta omfattar allt ifrån att hitta rätt objekt att köpa tills att du kan flytta in i din vackra nyinköpta fastighet. För att hela processen skall vara säker och juridiskt hållbar så samarbetar vi med etablerade mallorkinska advokater.

Att göra skillnad

Med våra olika bakgrunder och styrkor,  erbjuder vi en unik blandning både kulturellt såväl som erfarenhetsmässigt. Vi använder denna kompetensen när vi guidar kunder genom den djungelliknande process som det tyvärr är att köpa en fastighet på Mallorca. Vårt mål är att göra köpet till en smidig och trevlig upplevelse så introduktionen blir till ett härligt liv på Mallorca. Varje kund är unik så därför skräddarsyr vi varje köp så det skall passa kundens behov.

Vi sätter en stolthet i vårt arbete att leverera service i världsklass och hoppas att du snart skall älska denna fantastiska ö i medelhavet lika mycket som vi gör. 

På NANO MUNDO Properties älskar vi Mallorca! Vi har alla handplockat denna ö som vår favoritplats på jorden och tycker den har allt du kan önska dig.

  • Vi kan Mallorca utantill
  • Vi är ett litet, dedikerat och heterogent team
  • Låt oss hjälpa dig att förverkliga DIN dröm

Skicka oss ett mail på info@nanomundoproperties.com så kan resan börja.

Vi talar Spanska, Engelska, Tyska, Nederlandska och Skandinaviska.

Nano Mundo teamet

Nano Mundo Team


LARS NYGAARD är dansk och bor på Mallorca med sin familj. Lars har innehaft ett antal chefspositioner i Spanien, Danmark, UK och Sverige. Lars är en energisk person som på Mallorca får utlopp för sin energi genom jogging, paddel och hiking. Han älskar att möta nya människor och samtal om deras livsöden. Lars älskar mest av allt att vara med sina barn och hoppa från klippor ner i det varma, turkosa vattnet nära hemmet i Deia. Sitt morgonkaffe avnjuts bäst på terrassen med Tramuntana bergen som en vacker kuliss med medelhavet nedanför.Del av teamet


HANNE HOLMEN är norska och har bott med familjen på Mallorca sedan 2000. Hanne har en passion för arkitektur och inredning och har jobbar som fastighetsmäklare på Mallorca under mer än 10 år. Hon gillar också renoverade mallorkinska gårdar, äldre klassiska bilar, segla och snorkla. Hon fyller ofta sitt hem med djur genom sitt volentär arbete hos SOS djur Mallorca. Hannes favorit sysselsättning är dock att sitta utanför ett lokalt cafe och diskutera livlig, smuttandes på en kall drink, och njuta av folkvimlet. 

 

THOMAS DOYON är svensk och har under åren jobbat och vistats på Mallorca.  Han träffade sin blivande fru genom att de jobbade tillsammans på Ving Mallorca under slutet av 80-talet. Numera bor han i Stockholm, Mälarhöjden med sin familj.  Thomas har haft ett antal chefspositioner inom IT/Telecom samt senaste åren inom kaffebranschen. Får han välja så åker Thomas helst till Mallorca under slutet av september. Då är vattnet fortfarande varmt och ön vilar i dyningarna efter en hektisk sommar. Den perfekta dagen på Mallorca är en golfrunda på morgonen följt av en långlunch med lite eftersnack. Eftermiddagen tillbringas på en av de många badvikarna och dagen avslutas med en skön middag i Palma stad.

 

PETRA SCHUTTEL är från Holland och har bott nära Amsterdam med sin familj. Hon flyttade nyligen till Mallorca.
Hon uppskattar den livskvalitet som Mallorca har att erbjuda; den internationella och livliga staden Palma samt den vackra naturen runt Alaro där hon har en mysig finca.
Hon gillar att vara aktiv utomhus som exempelvis att vandra och att cykla mountainbike i Sierra de Tramuntana samt segling. Petras bakgrund är inom marknadsföring och fastighetsutveckling och hon har näsa för att hitta "pärlor".
Med ett stort intresse för arkitektur och design älskar hon att följa trenderna för att renovera hus och villor samt att inreda dem. 
Petra erbjuder Nanomundos holländska och tyska kundbas en personlig hjälp på deras eget språk och hjälper dem att hitta sitt drömhus på Mallorca.

 

Michelle Morfitt är engelska och har bott på Mallorca med sina barn sedan 2010. Michelle har en bra förmåga att bedöma fastigheter och värdet på dessa efter nära 30 års erfarenhet från att mäkla fastigheter i USA, Karibien, England och på Mallorca. Michelle valde att utbilda sina tre barn här på Mallorca och har en djup kunskap om skolväsendet och de utbildningar som finns tillgängliga för barn och ungdomar på Mallorca. På sin fritid så kommer du hitta Michelle vandrandes i bergen med sina hundar eller ridandes på en hästrygg på en strand. Hon gillar också att kika på fotboll.

KONTAKTA OSS I DAG