Townhouse med 5 sovrum
Soller

Sovrum 5 / Badrum 5 €2,700,000

Sovrum 5 / Badrum 5 €2,700,000

Denna arkitektoriska juvel i hjärtat av Soller från 1896 har blivit minutiöst renoverad och moderniserad utan att tumma på kvaliteten. Önskan var att skapa ett boende som fungerar året om samtidigt som man bevarade den traditionella andan i huset med dess generösa och lyxiga utformning.
Fastigheten har 5 generösa sovrum, en trädgård som vetter mot söder och en takterrass med fantastisk utsikt mot bergen. Utrustad med det senaste inom aktuell teknologi så passar detta huset för er som uppskattar bekvämlighet och luxuösa ytor samtidigt som känslan av personlig touch finns överallt. Fastigheten ritades av arkitekter från Paris i slutet av 1800-talet och det märks verkligen då det andas fransk charm med sina 5 meter i takhöjd och handgjorda inredningsdetaljer. Allt detta har varsamt restaurerats till sin ursprungliga glans.
Den pampiga byggnaden tronar över en prunkande trädgård med en underbar pool, avskilda områden för måltider samt generösa områden att solbada på. Takterrassen erbjuder en magnifik panorama vy över Tramuntana bergen som numera är skyddade av UNESCO.
Med ytorna utomhus för cocktails, umgänge och mat samtidigt som de krukplanterade olivträden ger behagligt skydd för solbadare, skapar dessa fantastiska utomhusytor en helt ny dimendsion till fastigheten.
Den magnifika entrehallen på 130 kvm rymmer ett kök, matsalsrum och bar. Renoveringen där orginaldetaljer behållts och kombinerats med modern lyx, ger känslan av att tiden har stått still.
Byggnaden erbjuder 3 generösa umgängesytor, alla med sin egen karaktär. De passar perfekt för representation i alla former. Den franska arkitekturen från artonhundratalet är som finast i de 5 sovrummer som ligger i fil med sin imponerande takhöjd, orginal balkar och dörrar samt noggrannt renoverade golv. Genom de handgjorda fantastiska fönstren flödar ljuset in. Det sparades inte på några kostnader när det investerades i Wifi booster, luftkonditionering och uppvärmning. Huset är utrustat med OkoFEN 32 KW pellet boiler system, importerat från Österrike. Det är ett av de mest sofistikerade och effektiva systemen på marknaden och är integrerade med solpaneler på taket. Vinkällaren är utrustad med två stora kylar, hyllor längs väggarna, mysig belysning samt ett kylsystem värdigt att hantera alla typer av vinsamlingar.


SKICKA EN FÖRFRÅGAN

FASTIGHETENS KARAKTÄR


  • Boarea: 515sq m
< Tillbaka till sökresultat
Gilla vad du ser? Gör en förfrågan