Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 1
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 2
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 3
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 4
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 5
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 6
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 7
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 8
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 9
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 10
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 11
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 12
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 13
Villa in Portals Nous finns idag på Nano Mundo, bild 14
Costa Den Blanes, Portals Nous
Villa med 4 sovrum

€3,500,000

 • bedrooms Bedrooms

  4

 • bathrooms Bathrooms

  6

 • interior Constructed Area

  412 m2

 • terrace Terrace Area

  200 m2

 • land Plot Size

  1,120 m2

 • pool Pool

 • parking Parking

Denna egendom ger ett starkt intryck redan när du går fram mot huset. Du går in till huset genom takterrassen och det ger dig ett unikt och ovanligt första intryck som även väcker din nyfikenhet.

Huset är nybyggt (2016), modernt och minimalistiskt med material av högsta kvalitet. En imponerande takterrass med ett utomhuskök och en strålande utsikt över omgivningarna och havet är det första du ser. Loungeområdet har ett stort segel över sig som skyddar dig från hettan.

En våning ner - som du når antingen via trappan eller hissen – hittar du ett ljust och luftigt sällskapsrum med umgängesytor, matbord och ett öppet planerat kök. Allt är fräscht, vitt och smakfullt. Glasdörrar leder dig ut på terrassen, som erbjuder dig samma fantastiska utsikt som du har från takterrassen.

Sovrummen finner du på en egen våning. De har alla eget badrum och garderober. Två av sovrummen har en härlig To. Master bedroom har en stor walk-in-closet och ett badkar där du kan avnjuta havsutsikten i lugn och ro. När de stora dörrarna från golv till tak öppnas så försvinner skillnaden mellan inne och ute och frisk luft strömmar fritt.

På den nedersta våningen finns en bastu och för närvarande ett gym men det kan enkelt användas som avslappningsytor eller som TV- eller spelrum.

Utanför finns en fräsch och inbjudande infinity pool. Poolområdet erbjuder stora ytor för solbadande, avkoppling och måltider samtidigt som du njuter av utsikten. Ett utomhuskök ser till att du har tillgång till kalla drycker och mat., en perfekt planering för en familj eller ett sällskap som bara vill njuta.

På ytorna längst nere finns en liten trädgård med träd som ger en naturnära känsla.

Detta är en fantastisk och modern fastighet med många bekvämligheter men den lyckas också förmedla en traditionell och varm känsla eftersom den är byggd med traditionella stenmurar på tomten.

Costa d’en Blanes ligger ovanför den välkända superyacht hamnen Puerto Portals, där du hittar ett stort utbud av finare restauranter och exklusiva butiker. I grannområdet Portals Nous finns en stormarknad med mycket brett sortiment inom mat och dryck. Du finner också ett stort antal barer, restauranter och butiker längs huvudgatan. På båda sidorna om hamnen finns vackra sandstränder. Detta är hus och ett område att trivas i!

LADDA NER PDF

You are one step closer to finding your dream Mallorca home!

Observera att Nano Mundo Properties kommer att använda ovanstående information för att endast kontakta dig. Genom att skicka detta formulär bekräftar du att du samtycker till vår användarvillkor för webbplatsen, vår integritetspolicy och samtycke till att cookies lagras på din dator.

Välj område

Gilla vad du ser? Gör en förfrågan