Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 1
Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 2
Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 3
Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 4
Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 5
Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 6
Lägenhet in Palma finns idag på Nano Mundo, bild 7
Bonanova, Palma
Lägenhet med 3 sovrum

€1,800,000

 • bedrooms Bedrooms

  3

 • bathrooms Bathrooms

  2.5

 • interior Constructed Area

  140 m2

 • terrace Terrace Area

  100 m2

 • pool Pool

 • parking Parking

Exklusiv takvåning i ett lugnt bostadsområde i Palma med fantastisk utsikt över havet. I ett prestigefylldt och lugnt bostadsområde i Palma erbjuder vi denna unika och exklusiva utveckling som förväntas redo i juni 2018. Byggnaden har endast 6 lägenheter, med markant modern karaktär kombinerat med Mallorcanska påminnelser som ger en elegant och utmärkt karaktär.

Bonanova ligger bredvid skogen och parken i Bellver Castle med närhet till staden Palma. Det är ett lugnt, lugnt och säkert område, perfekt för familjer som vill bo i ett bostadsområde med alla bekvämligheter nära till hands. Köpcentret Porto Pi ligger fem minuter bort med ett stort urval av restauranger, kaféer och butiker. Den vackra strandpromenaden Paseo Maritimo ligger bara ett stenkast härifrån och Palmas centrum nås på cirka 5 minuter med bil eller 10 minuter med cykel.

LADDA NER PDF

You are one step closer to finding your dream Mallorca home!

Observera att Nano Mundo Properties kommer att använda ovanstående information för att endast kontakta dig. Genom att skicka detta formulär bekräftar du att du samtycker till vår användarvillkor för webbplatsen, vår integritetspolicy och samtycke till att cookies lagras på din dator.

Välj område

Gilla vad du ser? Gör en förfrågan