Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 1
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 2
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 3
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 4
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 5
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 6
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 7
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 8
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 9
Villa in Calvià finns idag på Nano Mundo, bild 10
Calvià
Villa med 4 sovrum

€2,900,000

 • bedrooms Bedrooms

  4

 • bathrooms Bathrooms

  4

 • interior Constructed Area

  288 m2

 • land Plot Size

  802 m2

 • parking Parking

Den moderna lyxiga villan ligger i den charmiga byn Calvià. Den nyrenoverade villan ligger i utkanten av staden och har pittoresk utsikt över Sierra de Tramuntana, en världsarvslista.

Fastigheten 288m2 är uppdelad i två våningar, med 4 rymliga sovrum, alla med eget badrum och inbyggda skåp. Helt möblerad med en unik, elegant inredning och stora fönster för naturligt solljus. Ett fullt utrustat kök med ett stort vardagsrum som öppnar sig mot det gröna utomhus på en 802m2 tomt. Den vackert utvecklade trädgården har gamla olivträd, palmer och nyklippta gräsmattor. Tillsammans med trädgården finns en 33m2 pool samt en rymlig terrass med panoramautsikt över åkrarna och bergen framför dig.

Boendet har ett köksskafferi, golvvärme och luftkonditionering i alla rum. Dekorerad med fint utvalda designmöbler. En elektrisk grind öppnar upp för gott om parkeringsplats för flera bilar. Ytterligare ett rum nere perfekt som biografrum, gym eller förvaringsutrymme. Hemlarmsystem.

LADDA NER PDF

You are one step closer to finding your dream Mallorca home!

Observera att Nano Mundo Properties kommer att använda ovanstående information för att endast kontakta dig. Genom att skicka detta formulär bekräftar du att du samtycker till vår användarvillkor för webbplatsen, vår integritetspolicy och samtycke till att cookies lagras på din dator.

Välj område

Gilla vad du ser? Gör en förfrågan