Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 1
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 2
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 3
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 4
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 5
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 6
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 7
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 8
Lägenhet in Palma Old Town finns idag på Nano Mundo, bild 9
Palma Old Town
Lägenhet med 2 sovrum

€1,380,000

  • bedrooms Bedrooms

    2

  • bathrooms Bathrooms

    3

  • interior Constructed Area

    121 m2

Plaza Mercadal - i hjärtat av Palma

Palma är Mallorcas pulserande metropol. Balearernass huvudstad erbjuder ett sällsynt, magiskt möte mellan historiska centrum och det moderna stadslivet. 
Palma är elegant, ung och full av liv. Mallorcas största stad ligger i den 20 km långa bukten Badia de Palma. Sett från havet, liknar stadens skyline framför allt en filmscen. Den magnifika Le Seu-katedralen kan ses från mycket långt håll.
Den stora hamnen med strandpromenaden full av restauranger och trevliga kaféer inbjuder dig att promenera längs vattnet, där du kan känna den speciella Medelhavsatmosfären. Palma centrum rymmer lyxhotell, populära barer och restauranger och en mängd affärer.
Den historiska stadskärnan är erbjuder många trånga och smala gränder. Deras charm lockar inte bara tillfälliga besökare utan alla njuter av att gå där.
Palma är definitivt värt resan. Det är en stad där du mår bra. Hela året. Palmas pittoreska, historiska stadskärna är en spännande blandning av spansk, katalansk och arabisk arkitektur.
Några av de smala gränderna är endast tillgängliga via trappor. Byggnaderna på Plaza Mercadal kunde inte ha varit placerade på ett bättre ställe. Byggda i traditionell mallorcansk stil ligger de i hjärtat av Palmas historiska centrum - ett livligt kvarter med många kaféer, barer och restauranger.
Här är du inom gångavstånd till ett antal turistattraktioner och ett rikt utbud av restauranger. Den som redan har varit i Mallorca vet det: Plaza Mercadal är den stora offentliga hemligheten hos Mallorkinen.
Under de senaste åren har ett antal lyxhotell och exklusiva restauranger öppnat här. Därför upplevs omgivningarna som trendiga och utvecklingen går definitivt rätt. De tre lägenheterna till salu på Plaza Mercadal har bevarat den traditionella spanska arkitekturen samtidigt som de erbjuder toppmoderna bekvämligheter.
Från två av lägenheterna finns utsikt från vardagsrummet ut över det livliga torget, och två av lägenheterna har en privat takterrass, där eftermiddag och kvällssol kan avnjutas.
Lägenheterna är redo att flytta i under juli 2020, och priset för lägenhet med takterrass är 1,380.000 Euro.
Parkering ingår i köpet

LADDA NER PDF

Floorplans (1)

You are one step closer to finding your dream Mallorca home!

Observera att Nano Mundo Properties kommer att använda ovanstående information för att endast kontakta dig. Genom att skicka detta formulär bekräftar du att du samtycker till vår användarvillkor för webbplatsen, vår integritetspolicy och samtycke till att cookies lagras på din dator.

Video

Välj område

Gilla vad du ser? Gör en förfrågan